Recursos

Recursos per a crear els treballs

En aquest apartat trobareu un conjunt de recursos que us serviran de guia i ajuda per a crear els treballs per les diferents categories del concurs.

Recursos per a treballar la temàtica del repte #17

Aquí trobareu estudis, articles de premsa, materials de campanyes i altres informacions sobre la temàtica d’aquesta 17a edició:La convivència en mobilitat. Què en pensen els joves? 

Biblioteca de continguts de mobilitat

L’objectiu d’aquesta BIblioteca és aportar propostes didàctiques als mestres, professors i professionals de la seguretat viària, orientades a informar i formar als joves per una mobilitat més responsable, segura i sostenible.

Un projecte educatiu per reflexionar sobre la mobilitat

El concurs Joves i Mobilitat és un projecte educatiu que va néixer el 2007 per ajudar els estudiants d’entre 12 i 18 anys de Catalunya a reflexionar sobre la responsabilitat i els riscos que implica la conducció d’un vehicle. La profunda transformació de la societat en els últims anys i les implicacions que se’n deriven en termes de seguretat viària, necessitats quotidianes de desplaçaments i protecció de l’entorn han fet evolucionar el concurs cap a una visió molt més completa i transversal del que significa avui la mobilitat.

Per al desenvolupament del concurs, el RACC i el Servei Català de Trànsit ofereixen informació i eines didàctiques que ajuden el professorat a engrescar els alumnes i a treballar conjuntament a l’aula els temes suggerits.

Des del seu naixement, el certamen ha comptat amb la participació de més de 22.000 joves d’entre 12 i 18 anys que han donat la seva visió sobre la mobilitat amb un total de gairebé 15.000 treballs.

JOVES I MOBILITAT REPTE #17
Notícies

Nova AppTMB amb més opcions de mobilitat sostenible

L’aplicació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha estrenat una nova versió que inclou d’altres serveis de mobilitat sostenible, oferint als passatgers una àmplia oferta de solucions de mobilitat, en funció de les seves necessitats de viatge.
A més de millorar el disseny i l’experiència d’usuari, l’aplicació permet disposar d’informació de l’estat del servei. 

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya / Serafí