Com participar a Joves i Mobilitat

Com participar a les categories adreçades a joves

Per a presentar treballs a les categories del concurs adreçades a joves, el concursant o grup de concursants haurà de comptar amb la col·laboració d’un tutor o tutora que s’encarregui de fer la inscripció i la presentació dels treballs.

Aquest procediment és aplicable als concursants de centres escolars, centres de lleure i casals de joves que vulguin presentar treballs a les categories següents:

 • Anunci gràfic.
 • Vídeo per a Instagram.
 • Projecte de millora de la seguretat viària.

Tots els tràmits d’inscripció i presentació de treballs es realitzaran des d’aquesta pàgina web. Cal que els tutors s’enregistrin prèviament mitjançant el formulari d’inscripció. Aquest procediment crearà un perfil d’usuari des del qual podran presentar tants treballs com vulguin en nom dels seus alumnes

Inscripció de tutors/es pas a pas
 1. Cal anar a la pàgina Registre de tutors i tutores que es troba dins l’apartat PARTICIPA. Hi podeu accedir directament des d’aquest enllaç.
 1. Empleneu el formulari i envieu les dades prement el botó.
 1. A la pàgina es mostrarà un missatge que us indicarà que s’ha creat el vostre compte d’usuari. També rebreu un missatge de correu electrònic amb la confirmació del registre.
 1. Amb el missatge de correu rebreu diversos documents que us seran d’utilitat per a orientar als vostres alumnes o tutorands en la creació i la presentació dels seus treballs. Aquests documents són:
 • Tutor Book, document informatiu sobre el Concurs Joves i Mobilitat.
 • Team Book, document que ha de servir d’orientació a professors i alumnes en el procés de creació de treballs.
 • Guia de recursos, amb dos grans apartats: una compilació d’informació relacionada amb la temàtica del concurs (campanyes, estudis, articles, etc.) i una compilació de plantilles i programes per l’edició dels treballs, gravació i edició dels vídeos, consells per a la redacció i locució, correctors lingüístics, biblioteca de músiques, etc.

Un cop disposeu d’un perfil d’usuari, hi podreu accedir sempre que vulgueu amb el vostre nom d’usuari i clau d’accés. Des d’aquest perfil privat podreu presentar tants treballs com vulgueu en nom dels vostres alumnes. També podreu consultar la relació de treballs presentats en qualsevol moment.

Presentació de treballs pas a pas
 1. Accediu al vostre compte des de l’enllaç ACCÉS USUARIS del menu principal. Hi podeu accedir directament des d’aquest enllaç.
 1. Introduïu el vostre usuari (adreça de correu electrònic) i clau d’accés. Accedireu a la vostra àrea d’usuari, des d’on podreu accedir al formulari per a la presentació de treballs.
 1. Empleneu el formulari amb les dades sobre el treball i seguir les instruccions per a carregar l’arxiu del treball. Envieu les dades.

A la pàgina es mostrarà un missatge que us indicarà que s’ha presentat el treball. També rebreu un missatge de correu electrònic amb un resguard de les dades presentades.

Consulta de treballs presentats

Podreu consultar en qualsevol moment la relació de treballs que heu presentat. Ho podeu fer des de la vostra àrea d’usuari, a la qual heu d’accedir amb el vostre nom d’usuari i clau d’accés.

Informacions útils

Els participants poden concórrer de forma individual o en equip al concurs Joves i Mobilitat, fins a un màxim de quatre participants.

Els equips participants a la #17a edició de Joves i Mobilitat poden presentar els seus treballs fins al 21 d’abril del 2024.

No hi ha límit de presentació de treballs per professor/tutor o centre docent/centre de lleure.

Com participar a la categoria adreçada a centres d’ensenyament

Els centres docents que vulguin optar al Premi al millor projecte educatiu en mobilitat segura ho podran fer amb un sol tràmit mitjançant el formulari corresponent, des de la pàgina Registre de centres escolars que es troba dins l’apartat PARTICIPA.

Hi podeu accedir directament des d’aquest enllaç.

JOVES I MOBILITAT REPTE #17
Notícies

Noves mesures a Barcelona per millorar la convivència entre bicicletes, patinets i vianants

Barcelona, una ciutat constantment en transformació per adaptar-se als canvis en la mobilitat urbana, està implementant noves mesures per millorar la convivència entre els diferents actors del trànsit. Una d’aquestes iniciatives és la instal·lació de senyals en diversos punts estratègics de la ciutat, que indiquen als usuaris de bicicletes i patinets la necessitat de baixar dels seus vehicles i continuar la ruta a peu en zones específiques.

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya / Serafí