Premis i dotacions

Millor anunci gràfic

Una càmera GoPro mod. Hero7 White per a cada membre de l’equip guanyador, oferta per KPsport (GoPro).

Millor video per a Instagram

Una càmera GoPro mod. Hero7 White per a cada membre de l’equip guanyador, oferta per KPsport (GoPro).

Millor classe

Amb l’aportació de més treballs a totes les modalitats, guanyarà 1 nit a Port Aventura World + 2 dies d’entrada a Port Aventura Park + 1 dia d’accés a Ferrari Land durant l’estada per tota la classe (fins a 30 participants).

Millor professor/a tutor/a més motivador/a

Com a responsable del nombre més gran de participants, guanyarà un smartwatch.

Premi als alumnes i mestres finalistes

Els finalistes de totes les categories guanyaran una targeta regal per valor de 50€ oferta per Abacus.

Millor projecte educatiu en mobilitat segura

Atorgat al centre docent que hagi desenvolupat durant aquest curs la millor iniciativa a l’àmbit de la mobilitat i la seguretat viària. Entrega d’un diploma acreditatiu.

13a edició del concurs

El concurs Joves i Mobilitat és un projecte educatiu que va néixer el 2008 per ajudar els estudiants d’entre 13 i 17 anys de Catalunya a reflexionar sobre la responsabilitat i els riscos que implica la conducció d’un vehicle. La profunda transformació de la societat en els últims anys i les implicacions que se’n deriven en termes de seguretat viària, necessitats quotidianes de desplaçaments i protecció de l’entorn han fet evolucionar el concurs cap a una visió molt més completa i transversal del que significa avui la mobilitat.

Per al desenvolupament del concurs, el RACC i el Servei Català de Trànsit ofereixen informació i eines didàctiques que ajuden el professorat a engrescar els alumnes i a treballar conjuntament a l’aula els temes suggerits.

Des del seu naixement, el certamen ha comptat amb la participació de 18.279 joves d’entre 13 i 17 anys que han donat la seva visió sobre la mobilitat amb un total de 12.262 treballs.