Registre de tutores i tutors

Com enregistrar-se

Per a participar a les categories del concurs Joves i Mobilitat adreçades a joves, els participants han d’estar representats per un tutor o tutora. Cal que els tutors s’enregistrin prèviament a la presentació de treballs, mitjançant el formulari següent.

Aquest és el procediment per a enregistrar-vos:

1.  Empleneu el formulari i envieu les dades prement el botó.

2.  A la pàgina es mostrarà un missatge que us indicarà que s’ha creat el vostre compte d’usuari. També rebreu un missatge de correu electrònic amb la confirmació del registre.

3.  Amb el missatge de correu rebreu diversos documents que us seran d’utilitat per a orientar als vostres alumnes o tutorands en la creació i la presentació dels seus treballs:

  • Tutor Book, document informatiu sobre el Concurs Joves i Mobilitat.
  • Team Book, document que ha de servir d’orientació a professors i alumnes en el procés de creació de treballs.
  • Guia de recursos, amb dos grans apartats: una compilació d’informació relacionada amb la temàtica del concurs (campanyes, estudis, articles, etc.) i una compilació de plantilles i programes per l’edició dels treballs, gravació i edició dels vídeos, consells per a la redacció i locució, correctors lingüístics, biblioteca de músiques, etc.

Per a més informació sobre el procés d’inscripció, seguiu aquest enllaç:

Si ja esteu registrats com a professors o tutors de l’edició anterior, no és necessari que ho torneu a fer, podeu accedir directament a la presentació de treballs fent servir el vostre nom d’usuari i contrasenya previ.

Formulari d’inscripció