Contacte

Secretaria tècnica del concurs Joves i Mobilitat

Si vols contactar amb nosaltres, ho pots fer a través dels següents canals:

E-mail: secretaria@jovesimobilitat.cat

Telèfon: 932 809 160

Facebook: www.facebook.com/ClubRACC

Twitter: twitter.com/clubracc

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

El REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA, com a responsable del tractament de les seves dades, utilitzarà les dades facilitades per a gestionar i donar resposta a les consultes i qüestions que ens traslladi.

El tractament s’efectua en base a la seva sol·licitud. Les seves dades es conservaran durant el termini d’un any.

Pot exercir els teus drets d’oposició, accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, revocació del consentiment i impugnació de qualsevol decisió basada en el tractament automatitzat de les dades per correu electrònic a  secretaria@jovesimobilitat.cat

Un projecte educatiu per reflexionar sobre la mobilitat

El concurs Joves i Mobilitat és un projecte educatiu que va néixer el 2007 per ajudar els estudiants d’entre 12 i 18 anys de Catalunya a reflexionar sobre la responsabilitat i els riscos que implica la conducció d’un vehicle. La profunda transformació de la societat en els últims anys i les implicacions que se’n deriven en termes de seguretat viària, necessitats quotidianes de desplaçaments i protecció de l’entorn han fet evolucionar el concurs cap a una visió molt més completa i transversal del que significa avui la mobilitat.

Per al desenvolupament del concurs, el RACC i el Servei Català de Trànsit ofereixen informació i eines didàctiques que ajuden el professorat a engrescar els alumnes i a treballar conjuntament a l’aula els temes suggerits.

Des del seu naixement, el certamen ha comptat amb la participació de més de 22.000 joves d’entre 12 i 18 anys que han donat la seva visió sobre la mobilitat amb un total de gairebé 15.000 treballs.