Ajuntament i centres educatius de Salt, han inaugurat la nova senyalització escolar del projecte Juguem? Itineraris Segurs. L’acte, que s’ha portat a terme davant de cada centre, ha servit per fer el descobriment dels senyals dels diferents itineraris, les quals han estat especialment confeccionades amb els dibuixos de l’alumnat.

Segons l’Ajuntament, la inauguració de la senyalització ha servit per homenatjar la implicació dels centres educatius del municipi en el projecte de senyalització i decoració de les rutes segures cap als centres escolars de Salt”.

El desplegament del projecte Juguem? Itineraris Segurs ha comptat amb el suport de la ciutadania. En aquest sentit, l’alumnat dels diferents centres escolars han participat en la pintada de carrers i el disseny de la senyalització de les rutes, i per d’altra banda, membres del Centre de Recursos per a la Gent Gran s’han encarregat de guarnir la resta d’espais urbans que formen part dels Itineraris Segurs. Tot plegat ha estat coordinat pel consistori i la Fundació Atenea

Durant la descoberta dels senyals que indiquen l’inici de les diferents rutes i que han estat confeccionades a partir dels dibuixos dels nens i nenes de Salt, s’ha lliurat un diploma als responsables dels diferents centres per tal de formalitzar l’agraïment per la seva estreta col·laboració amb la iniciativa.

Fa tres anys que l’Ajuntament de Salt, juntament amb la Fundació Atenea, impulsa el projecte Juguem. Itineraris Segurs. La iniciativa ha permès identificar tres itineraris que travessen el municipi de Nord a Sud per a poder arribar a totes les escoles del municipi. La iniciativa inclou, a la vegada, un treball de sensibilització comunitària adreçada a garantir que els infants que van i tornen sols de l’escola ho puguin fer de forma autònoma i segura.

JOVES I MOBILITAT REPTE #17
Notícies

Noves mesures a Barcelona per millorar la convivència entre bicicletes, patinets i vianants

Barcelona, una ciutat constantment en transformació per adaptar-se als canvis en la mobilitat urbana, està implementant noves mesures per millorar la convivència entre els diferents actors del trànsit. Una d’aquestes iniciatives és la instal·lació de senyals en diversos punts estratègics de la ciutat, que indiquen als usuaris de bicicletes i patinets la necessitat de baixar dels seus vehicles i continuar la ruta a peu en zones específiques.

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya / Serafí