La Red de Ciudades por la Bicicleta (RCxB) posa a la disposició dels seus associats una nova campanya de comunicació per aquest 2023, amb el lema ‘PEDALEM Per unes ciutats +actives + saludables + segures’.

De la mateixa manera que en anteriors campanyes (És el moment, Biciutat o Amb bici arribaràs abans), la RCxB ha desenvolupat diferent material gràfic per a visibilitzar la bicicleta com a manera de transport habitual i fer valdre les polítiques públiques a favor de la bicicleta, desenvolupades per les administracions durant els últims anys.

La Xarxa de Ciutats per la Bicicleta és una associació composta per entitats locals que té per objecte la generació d’una dinàmica entre les ciutats espanyoles amb la finalitat de facilitar, fer més segura i desenvolupar la circulació dels ciclistes, especialment en el mitjà urbà.

El seu objectiu és convertir la bicicleta en una manera de transport prioritari en ciutats 100% pedalables, és a dir, que es pugui arribar amb bicicleta a qualsevol part de la ciutat en millors condicions que en les quals es pot arribar amb cotxe o amb motocicleta, o com a mínim en aquestes.

Entre els seus eixos d’actuació destaquen la promoció de l’ús de la bicicleta des de l’àmbit educatiu, el treball per promoure el compromís institucional a favor de la bicicleta i la difusió del seu ús d’una forma constructiva.

JOVES I MOBILITAT REPTE #17
Notícies

Noves mesures a Barcelona per millorar la convivència entre bicicletes, patinets i vianants

Barcelona, una ciutat constantment en transformació per adaptar-se als canvis en la mobilitat urbana, està implementant noves mesures per millorar la convivència entre els diferents actors del trànsit. Una d’aquestes iniciatives és la instal·lació de senyals en diversos punts estratègics de la ciutat, que indiquen als usuaris de bicicletes i patinets la necessitat de baixar dels seus vehicles i continuar la ruta a peu en zones específiques.

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya / Serafí