L’aplicació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha estrenat una nova versió que inclou d’altres serveis de mobilitat sostenible, oferint als passatgers una àmplia oferta de solucions de mobilitat, en funció de les seves necessitats de viatge.

A més de millorar el disseny i l’experiència d’usuari, l’aplicació permet disposar d’informació de l’estat del servei. 

Les novetats més destacades de la nova AppTMB

  • Inclou informació de tots els operadors del transport pública de Barcelona i l’àrea metropolitana
  • Incorpora la possibilitat de consulta per viatjar de forma multimodal i més sostenible, explorant rutes a peu i en bicicleta particular
  • Combina els trajectes d’autobús i metro amb els serveis de mobilitat compartida (AMBBici, Bicing o serveis privats oferts per empreses com Cooltra,  Bolt o Donkey Republic
  • Amplia diverses formes d’accedir a la informació mitjançant plànols, cercadors o llistes
  • Ofereix la possibilitat de guardar i gestionar els favorits, accedint ràpidament a funcionalitats d’us freqüent.

A més, la nova TMBApp millora la informació sobre l’estat del servei, oferint dades en temps real i avisos d’alteracions, i inclou un lector per escanejar a distància els codis ddTag i accedir a la informació de parades i estacions (propers busos i trens, horaris, etc.).

Actualment, l’App está disponible una primera versió d’accés voluntari als usuaris per tal que puguin testejar-la i es preveu  la seva convivència amb la versió actual durant el primer quatrimestre de 2024. Després d’aquests mesos, tots els usuaris passaran a tenir la nova versió de la TMBApp.

En aquest enllaç trobareu tota la informació sobre la nova TMB APP.

JOVES I MOBILITAT REPTE #17
Notícies

Noves mesures a Barcelona per millorar la convivència entre bicicletes, patinets i vianants

Barcelona, una ciutat constantment en transformació per adaptar-se als canvis en la mobilitat urbana, està implementant noves mesures per millorar la convivència entre els diferents actors del trànsit. Una d’aquestes iniciatives és la instal·lació de senyals en diversos punts estratègics de la ciutat, que indiquen als usuaris de bicicletes i patinets la necessitat de baixar dels seus vehicles i continuar la ruta a peu en zones específiques.

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya / Serafí