L’Ajuntament de Martorell, davant la imminent posada en marxa dels camins escolars a la localitat, ha convocat un concurs per crear-ne la imatge gràfica.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament ha volgut posar en valor el paper dels camins escolars com a itineraris segurs mitjançant la senyalització de les principals rutes d’accés als centres escolars perquè els nens i nenes puguin anar sols a l’escola, ja sigui a peu o en bicicleta, fomentant així una activitat física diària.

El certamen s’ha adreçat als escolars de Martorell i hi podia participar qualsevol alumne escolaritzat en un centre d’ensenyament primari de la població, de primer a sisè. Els dissenys havien d’estar relacionats amb la temàtica d’anar a l’escola segurs i en companyia.

Amb totes les obres presentades a concurs, l’Ajuntament farà properament una exposició virtual.

 

JOVES I MOBILITAT REPTE #17
Notícies

Noves mesures a Barcelona per millorar la convivència entre bicicletes, patinets i vianants

Barcelona, una ciutat constantment en transformació per adaptar-se als canvis en la mobilitat urbana, està implementant noves mesures per millorar la convivència entre els diferents actors del trànsit. Una d’aquestes iniciatives és la instal·lació de senyals en diversos punts estratègics de la ciutat, que indiquen als usuaris de bicicletes i patinets la necessitat de baixar dels seus vehicles i continuar la ruta a peu en zones específiques.

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya / Serafí