Carrefour, dins del seu compromís amb el medi ambient, ha acordat, juntament amb l’Associació d’Usuaris de Vehicles de Mobilitat Personal (AUVMP), facilitar l’accés als seus establiments als clients que hi acudeixen utilitzant vehicles de mobilitat personal. La mesura és una resposta directa de Carrefour a les necessitats expressades pels seus clients.

Els usuaris d’aquests vehicles, entre els quals s’inclouen patinets i monocicles elèctrics, podran accedir als establiments portant els seus dispositius sempre que es desplacin en tot moment caminant i no provoquin molèsties a la resta de clients. En cap cas podrà fer-se ús dels aparells per l’interior de l’establiment.

L’AUVMP ha assenyalat que “aquesta mesura facilitarà l’ús d’alternatives sostenibles al cotxe per realitzar els desplaçaments habituals, com realitzar la compra diària, amb la qual cosa es reduiran les emissions associades de gasos contaminants. En aquest sentit, aplaudim que Carrefour sigui pionera a apostar de manera clara per aquests vehicles com a forma de desplaçament”.

Carrefour és una companyia que gestiona a Espanya 205 hipermercats, 110 supermercats Carrefour Market, més de 770 supermercats Carrefour Express i 23 Supeco, a més de comerç on line.

AUVMP és una organització sense ànim de lucre que agrupa la majoria d’usuaris de vehicles de mobilitat personal, i altres col·lectius d’usuaris de vehicles elèctrics. Treballa per millorar les condicions de transport dels ciutadans, a través del foment de la mobilitat elèctrica.

JOVES I MOBILITAT REPTE #17
Notícies

Noves mesures a Barcelona per millorar la convivència entre bicicletes, patinets i vianants

Barcelona, una ciutat constantment en transformació per adaptar-se als canvis en la mobilitat urbana, està implementant noves mesures per millorar la convivència entre els diferents actors del trànsit. Una d’aquestes iniciatives és la instal·lació de senyals en diversos punts estratègics de la ciutat, que indiquen als usuaris de bicicletes i patinets la necessitat de baixar dels seus vehicles i continuar la ruta a peu en zones específiques.

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya / Serafí