La millora dels entorns escolars encapçalen el llistat de propostes presentades pels ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona en el seu procés de confeccionar uns pressupostos participatius.

En concret, han estat un total de 50 projectes els que s’han presentat per a realitzar diferents millores en entorns escolars de la ciutat, però també destaquen d’altres relacionades amb la mobilitat com són la demanda de pacificació o remodelacions de carrers, amb 36 projectes; creació d’espais verds, amb 24 projectes i iniciatives relacionades amb la xarxa ciclista (21 projectes)

L’Ajuntament de Barcelona ha destinat 30 milions d’euros per a finançar una sèrie de projectes proposats pels barcelonins a través de la plataforma Decidim.Barcelona, on s’han registrat més de 80.000 inscripcions. El número de projectes que es realitzin dependrà dels projectes que al final resultin escollits.

JOVES I MOBILITAT REPTE #17
Notícies

Noves mesures a Barcelona per millorar la convivència entre bicicletes, patinets i vianants

Barcelona, una ciutat constantment en transformació per adaptar-se als canvis en la mobilitat urbana, està implementant noves mesures per millorar la convivència entre els diferents actors del trànsit. Una d’aquestes iniciatives és la instal·lació de senyals en diversos punts estratègics de la ciutat, que indiquen als usuaris de bicicletes i patinets la necessitat de baixar dels seus vehicles i continuar la ruta a peu en zones específiques.

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Organitzadors:

RACC Mobility Club | Servei Català de Trànsit

Col·laboradors:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya / Serafí